(majdnem) megvettem ezt a lemezt . since 2003

2006.03.27. 19:08 izborn

erik sumo - my rocky mountin remixed 1

Címkék: dántempó öklözős **** tánc!

Pulver, mar 2006

A1.The Real Moustache (Vono Box DJs Remix) 
A2.Babyfoot Is Off Today (Icasol Remix)

B1.The Real Moustache (Uko Barter Transaction Remix)  
B2.Map Of The World (Strauss Fire Escapist Remix)

Jó, és akkor már megint elfogult leszek: Erik Sumó a kortárs magyar szórakoztató zene legjobbja és ezeket a számokat nagyon elrontani nem lehet.

Nagyon nem is sikerült, sőt. Merthogy ez történik, ha a tavalyi év egyik leizgalmasabb számát ("A Bajuszos Dal") odaadjuk azoknak megrágásra, akik habár bevallottan nem beatmix-királyok, mégis a házibulik csínját-bínját értik. A Manamana csapat (Lakatos Suefo és Jakab Zs.) kicsit kockásította a Real Moustache-t, rá is fért. Annyira adta magát, hogy ittasan is fogyasztható formába kell önteni ezt a partislágert, kapott hát egy négyzetes öltönyt, meg némi plusz "csaba-tibit", így aztán bármikor fel lehet tenni bulin, remek munka, és még nem is nyújtották tovább.

A többit még ízlelgetem, a Babyfoot valószínűleg nem is lesz a kedvencem, nekem túlontúl kihallatszik az énekszólam mesterkélt kinyújtása, erőszakos cselekedet. A Map of the World igazi elszállós, bólogatós lassútempó lett, a másik bajuszos (Icasol Remix) pedig talán túl lassú és négyzetes, annak ellenére, hogy jobban ragaszkodik az eredeti változathoz, de lehet, hogy neked az fog bejönni. Mindenesetre javasolt az anyag megvásárlása, mert igencsak jól sikerült remixlemez, a remixek összes előnyével.

És még lesz egy másik remixlemez is!

!!!UPDATED!!!

a pénteki elmarad, "mert a Duna jön" :(
by tmnk

2006. március 31, péntek 21h, A38 állóhajó
Erik Sumo Band feat. Kiss Erzsi koncert
utána tánc.

1 komment

süti beállítások módosítása