(majdnem) megvettem ezt a lemezt . since 2003

2005.02.01. 10:32 izborn

Sondre Lerche - Two Way Monologue ****
Astralwerks, apr 2004

1. Love You
2. Track You Down
3. On The Tower
4. Two Way Monologue
5. Days That Are Over
6. Wet Ground
7. Counter Spark
8. It's Over
9. Stupid Memory
10. It's Too Late
11. It's Our Job
12. Maybe You're Gone

A fiú behúzza a rozzant kedilek ajtaját, megigazítja napszemüvegét, és elindul az arizónai sivatagos úton. A lány int utána, te tudja, a fiú soha nem tér vissza, mert ez nem az a film. A kamera lassan emelkedik, úgy, hogy a hegyek felé eltűnő autó még azért látsszon, és szép talpas betűkkel a végefőcím után bekúszik a stáblista. Ródmúvi ez, még ha feri szerint nyálas is. Én játszanám a műsorában.

Furán érzem magam, mert ez a giccsesség meg tud vásárolni magának. Ez nem az a porceláncica csicsa, ez az a szakítunk-újraösszejövünk sablon rózsaszín habcsókja. A norvég altirock jonderboj rendesen megtanulta a zsebkendőcsalogatást: már-már úgy tűnik, elveszik a nagy ívű dallamok közt, amikor costellós fordulattal ügyesen visszajön, és bevarrja azt a könnycseppet. Nyálas, igen, pont annyira, amennyire a Spotless Mind nyálas. Related artist: Beatles, Costello, meg az a két szinténorvég, akik közül az egyik olyan hülye szemüveget visel a göndör búrájához. Dedicated to mr.conf.

ps. most látom, hogy az USÁban együtt koncertezik a mesterével: Elvis Costello előtt lép fel, előételként. A keresett hülyebúrájú zenekar meg a Kings Of Convenience

komment

süti beállítások módosítása