(majdnem) megvettem ezt a lemezt . since 2003

2009.05.07. 23:01 izborn

...are clearing samples.

Címkék: szolgálati vállalom kialakulthelyzet sztori

Még sosem álltunk ennyire kozel az Avalanches második lemezéhez és még sosem volt ennyire távol sem. A lemez, ami kilenc éve készul, a srácok kozben majdnem feloszlottak,
elindítottak egy soca klubest sorozatot, és élvezik, hogy idorol-idore megkérdezik oket az új lemezrol. Néha feltunik egy-egy mondat a facebookon, myspace-en, veben, hogy pl "putting the finishing touches on album 2", amit aztán azonnal cáfolnak. A mostani nem az elso kor, de a fenti hivatalos grafika sokak képzeletét beinditotta, pláne, hogy mindenutt ott egy retro pattanástalanító kép és az új helyzetjelentés: "...are clearing samples"

A helyzet az, hogy a srácok, mint a rossz fuggok, hitegetik a kiadójukat, de nem szokásos mértékben. Steve "Pav" Pavlovic a Modular Recordstól múlt év végén a sajtóra bízta a zenekar fullentését, miszerint az utolsó simításokat végzik. Innen jott, hogy 2009 júliusára már végre meglesz az anyag, ami nem az, ami már négy éve is majdnem készen volt: egy chillout ambient cucc, amire maguk a csávók is ráparáztak. Nem, mert tehát 2005-ben újrakezdték, és olyan utoset igértek, hogy sírni fogunk. Nos, ezekszerint az is a fiókba ment, de ha minden igaz, végre legalább a témákat osszeguberálták. Ebbol azonban nyárra még egy maxi sem lesz, de karácsony is esélytelen.

A nyomást meg érzik, nem hiába a legfrissebb kommentjuk: "A munka akkor lesz kész, amikor be lesz fejezve."

komment

süti beállítások módosítása